Montaverner presenta el cartell que reprodueix la façana de l’antic cinema i la programació de la 15a edició de Mon·Doc

Reprodueix vídeo

Cartell i programació Mon·Doc de Montaverner

Divendres 20 d’octubre per la vesprada, Montaverner va tornar a vestir-se de gala per a presentar la quinzena edició de la seua Mostra Internacional de Cinema Documental, Mon·Doc, que es celebrarà del 17 al 25 de novembre. Una gala, a l’auditori Luis Peiró, que va servir per a donar a conèixer el cartell anunciador del Mon·Doc. Obra dissenyada enguany per David Barranca i Raúl Calderón, que reprodueix la façana de l’antic cinema de Montaverner preservant, així, l’herència del setè art al poble.

Al llarg de la mostra es projectaran 18 documentals, els que formen part de la programació d’enguany, seleccionats d’entre 250 treballs presentats. Dotze d’ells (sis llargs i sis curts) participen al premi Mon·Doc i la resta formen la secció Mostra, la part no competitiva del festival. Tot per acostar el millor cinema documental d’arreu del món fins Montaverner.

Documentals que reflecteixen esdeveniments reals i cada vegada amb més vessant social.

Com ja és tradicional, 3 seran els premis a atorgar. Millor llargmetratge, millor curtmetratge i també el premi del públic que des de fa dos anys compta amb dotació econòmica.

Un arrencament que va comptar, a més, amb la presència del diputat de Fons Europeus, Administració i Innovació, Juan Ramón Adsuara.

L’acte va concloure amb l’obra de teatre “Globe Story” a càrrec de la companyia El Perro Azul Teatro. Un espectacle amb dos intèrprets i un piano que posa música en viu a les escenes, tal i com es feia a les antigues projeccions de cinema mut a les quals alhora ret homenatge l’obra.

Cartell i programació Mon·Doc de Montaverner

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés