Montaverner viu l’inici de les Festes Patronals i de Moros i Cristians amb l’acte de presentació de la Regina del 2023, la senyoreta Nayra Úbeda i Ases

Reprodueix vídeo

Montaverner presenta la seua Regina 2023

Tret d’inici a les Festes Patronals i de Moros i Cristians de Montaverner que el dissabte 19 d’agost vivia la tradicional Presentació de la Regina, Nayra Úbeda i Ases i de la seua Cort d’Honor i acompanyants. Com és habitual, aquest acte va  tindre lloc a la plaça la Major amb un escenari replet de llums i engalanat per a rebre als protagonistes del present any 2023.

Les presentadores, Paula i Ana, germanes de dos dels festers, començaren l’acte recordant la particularitat del 2022. Quan es va comptar amb dues regines, Marta Marín i Mar Segrelles. Fruit de la suspensió de les festes els darrers anys a causa de la pandèmia. Una vegada acomplides les formalitats, seguiren amb la presentació de la Cort d’Honor del 2023. En primer lloc va pujar a l’escenari Arda, Sandro i Aitor, els xiquets encarregats d’ajudar durant l’acte.

Seguidament van desfilar cap a l’escenari tota la Comissió Festera d’enguany. Elles vestides de blanc, al estil núvia i ells molt elegants amb tratge. Un a un tots els representants de les festes van anar ocupant el seu lloc a l’escenari.

A Montaverner, des de menuts, totes i tots participen de la festa; així ho fan aquests xiquets i xiquetes que arriben carregat amb la banda i la corona per a la Regina del 2023.

Tot seguit va arribar el primer dels moments més esperats de la nit, el de presentar a la regina de les festes d’enguany, Nayra Úbeda i Ases. Tot el públic presenciava emocionat la presentació omplint d’aplaudiments a la jove.

Les Regines del 2022 també desfilarien fins l’escenari juntament amb la protagonista.

Ocupant l’escenari, era el moment de rebre l’alcalde, Jorge Boluda, qui dirigiria unes paraules al poble amb motiu de la celebració dels dies més especials de l’any per a Montaverner.

L’alcalde va tenir també paraules per a la Regina 2023 i per als festers.

I és que entre tots s’acaba d’arrodonir la festa en la que també tenen especial rellevància les comparses de Moros i Cristians.

I a la fi, va arribar la coronació de la Regina de Festes del 2023, Nayra Úbeda. Les Regines del 2022 van coronar a la nova representant de Montaverner per a cedir-li el regnat. En eixe moment va sonar l’himne de València en directe i es va disparar un castell de focs d’artifici, amb el volteig de campanes de fons, donant així més emotivitat si cap a este moment tan especial.

Totes tres van ser obsequiades per part de la corporació municipal amb ramells de flors.

Una vegada coronada  com a Regina de les Festes de Montaverner 2023, Nayra va dedicar unes paraules a tots els presents, agraïment especialment a l’Ajuntament, a les persones que fan possible la festa i com no podia ser d’altra manera, a la seua família.

En acabar el seu discurs, la Regina de Festes va imposar les bandes a la seua Cort d’Honor i un pin als acompanyants. L’alcalde i la regidora de festes, així com les presentadores també rebien un detall.

A continuació, seria el torn dels festers per a dedicar al poble de Montaverner unes emotives paraules agraint la seua col·laboració.

L’últim torn de paraula va ser per a la mantenidora, Paula Fernandez, una enamorada de la festa del seu poble, qui va dedicar unes sentides paraules a cada fester, destacant anècdotes i records compartits.

El fermall d’or el posaven els festers i festeres, que complint amb la tradició, van protagonitzar un ball de gala per a clausurar l’acte al so del vals.

Montaverner presenta la seua Regina 2023

Comarcal.TV

Montaverner presenta la seua Regina 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés