La Fira de Setembre de Canals celebra la seua tradicional cita de folklore valencià amb la mostra de danses organitzada pel grup local Canyamars

Reprodueix vídeo

Mostra de danses Canals

Després de cites festives, infantils i més populars, tocava retre homenatge a les nostres arrels i al folklore valencià amb la tradicional Mostra de Danses que cada any organitza el grup Canyamars de Canals dins de la Fira de Setembre i que enguany ha comptat com convidat al Grup Arcude de la Vall d’Uixó. Fou el diumenge dia 18 a les set i mitja de la vesprada quan la Plaça Pont del Riu va anar omplint-se d’un públic desitjós de gaudir de les danses, la música que l’acompanya i dels cants i les lletres de la nostra terra.

El Grup Arcude va celebrar al 2020 les seues noces de platí; una trajectòria llarga i fructífera d’impuls i promoció del folklore.

Així ambdues formacions oferiren aquesta bonica exhibició de balls tradicionals valencians; balls que antigament solien interpretar-se en qualsevol ocasió festiva. A més podien fer-se a l’interior de les cases, al carrer, davant les portes o a les eres de batre. Hui dia pràcticament s’ha perdut la seua funció festiva i han esdevingut espectacles per a mostrar dalt els entaulats.

Comarcal.TV

Mostra de danses Canals

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés