La companyia italiana la Baracca representa en Atzeneta d’Albaida “Una historia boca abajo” dins de la Mostra Internacional de Titelles

Reprodueix vídeo

Mostra Internacional de Titelles Vall d’Albaida

La trenta-setena edició de la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida ha recuperat la internacionalitat amb “Una storia sottosopra/Una historia boca abajo” de la companyia italiana la Baracca Testoni Ragazzi que ahir dijous, primer dia de la mostra, es representava a les 11 del matí al Centre Sociocultural d’Atzeneta d’Albaida. Amb la tècnica de teatre de paper i sense paraules, Una historia boja abajo, s’emportava aquest 2022 al festival referent FETEN de Gijón.

I la fuga d’aquest amic de quatre potes els portarà a trobar-se i a una recerca que es convertirà en un viatge ple de descobriments i sorpreses; és en definitiva una història sobre l’amistat produïda per “La Baracca”, companyia nascuda el 1976 portant a terme una activitat de producció i programació dedicada a les famílies i les escoles i que des dels anys 80 gestiona un teatre municipal en Bolonya.

Una obra destacada dins d’aquesta Mostra de Titlles que des d’ahir dijous i fins el diumenge 16 d’octubre recorre 20 pobles de la Vall d’Albaida.

Una mostra que bat rècord de participació per gaudir d’espectacles tradicionals, de circ, personalíssims, singulars, de circ.

A més la programació i espectacles que encara queden per al cap de setmana es poden consultar a la pàgina web oficial d’aquesta edició mostratitelles.com

Comarcal.TV

Xerrada César Bona a l'Olleria

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés