La companyia italiana la Baracca representa en Atzeneta d’Albaida “Una historia boca abajo” dins de la Mostra Internacional de Titelles

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Mostra Internacional de Titelles Vall d’Albaida

La trenta-setena edició de la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida ha recuperat la internacionalitat amb “Una storia sottosopra/Una historia boca abajo” de la companyia italiana la Baracca Testoni Ragazzi que ahir dijous, primer dia de la mostra, es representava a les 11 del matí al Centre Sociocultural d’Atzeneta d’Albaida. Amb la tècnica de teatre de paper i sense paraules, Una historia boja abajo, s’emportava aquest 2022 al festival referent FETEN de Gijón.

I la fuga d’aquest amic de quatre potes els portarà a trobar-se i a una recerca que es convertirà en un viatge ple de descobriments i sorpreses; és en definitiva una història sobre l’amistat produïda per “La Baracca”, companyia nascuda el 1976 portant a terme una activitat de producció i programació dedicada a les famílies i les escoles i que des dels anys 80 gestiona un teatre municipal en Bolonya.

Una obra destacada dins d’aquesta Mostra de Titlles que des d’ahir dijous i fins el diumenge 16 d’octubre recorre 20 pobles de la Vall d’Albaida.

Una mostra que bat rècord de participació per gaudir d’espectacles tradicionals, de circ, personalíssims, singulars, de circ.

A més la programació i espectacles que encara queden per al cap de setmana es poden consultar a la pàgina web oficial d’aquesta edició mostratitelles.com

Comarcal.TV

Xerrada César Bona a l'Olleria

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés