Moto Ruta Xàtiva presenta la 70 edició del Trofeu de Velocitat Fira d’Agost en plena albereda i amb gran ambient moter

Reprodueix vídeo

Xàtiva presenta el 70 Trofeu de Velocitat

Falten només 15 dies per tornar a gaudir del rugir dels motors en la que és la carrera urbana més antiga d’Espanya que sempre reuneix a milers d’aficionats. Aquest 2023 torna a ser un any especial al celebrar-se la 70 edició del Trofeu de Velocitat Fira d’Agost. Per anar obrint boca i per segon any consecutiu, el Club Moto Ruta Xàtiva ha celebrat la presentació de la carrera a l’Albereda Jaume I. Així aquest diumenge 30 de juliol i amb la col·laboració de la falla Sant Feliu, la cita, de gran ambient moter, ha comptat amb un esmorzar. Una tertúlia amb ex-pilots guanyadors en Xàtiva, música, rifa amb sorteig de regals, merchadinsing, una volta per la ciutat i més sorpreses.

Les sorpreses van vindre en forma d’homenatge a la figura de Vicent Ferrer. Guanyador fa 49 anys de la prova xativina, aquest va rebre aquesta placa de mans de la Reina de la Fira, Reyes Camarasa, acompanyada de la regidora de Cultura Festiva, Maria Beltrán.

Així per al 15 d’agost una vuitantena de pilots garantiran l’espectacle dividits en les categories de Supermotard, Clàssiques i 80 GP.

Una competició única que, a més, manté el preu per a l’aficionat.

Per a aquesta presentació la falla Sant Feliu es va encarregar de les barres i és que aquesta és una comissió molt motera. Artífex també d’una concentració de vehicles clàssics al mes de febrer.

I en una cita d’aquestes característiques els exemplars de dues i quatre rodes van envair l’Albereda, uns propietat dels assistents i altres rèpliques de motos històriques fabricades pel club Trafec de l’Alcúdia.

Així pilots d’ahir i de hui que fan que aquesta carrera siga emblemàtica i ja queda molt poc per tornar a gaudir d’aquest gran espectacle que és el motociclisme. Així serà el 15 d’agost, primer dia de fira, amb la 70 edició del Trofeu de Velocitat.

Xàtiva presenta el 70 Trofeu de Velocitat

Comarcal.TV

Xàtiva presenta el 70 Trofeu de Velocitat

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés