”MurArt” embelleix Ontinyent gràcies a la participació de 5 artistes

Reprodueix vídeo

Al principi eren simples façanes i ara és art. Murals de reconeguts artistes estan omplint de color 5 grans murals d’art urbà a la ciutat d’Ontinyent gràcies a la iniciativa “MurArt”, inclosa al I Festival de Primavera que l’Ajuntament va posar en marxa per combinar l’impuls a l’activitat econòmica i la cultura a la localitat. Així el resultat està deixant-nos meravellats i això que els hem gravat encara sense acabar. I és que tots ells són artistes de reconegut prestigi i el seu estil es reconeix a la perfecció com Mantra i les seues col·leccions. Aquests son papallones a gran escala o l’ontinyentí Dulk amb el seu univers oníric on els protagonistes són la flora i la fauna. En aquest cas, un ocell migratori, l’abellerol, que guarda aquest significat.

Un “MurArt” que ja es va gestar l’any passat desprès de la primera creació de Dulk a la ciutat.

Quant a el que l’interessa a la catalana Marina Capdevila, és comunicar amb les seues obres el desig d’arribar a la maduresa amb plena vitalitat tal i com comprovem a Ontinyent.

En el cas de Lidia Cao, d’A Coruña, la seua especialitat és el tractament de figures i rostres. Tenen una importància molt destacada en la seua obra i Sebas Velasco, de Burgos, té un perfil més d’il·lustrador realista. Val la pena dir que Tots ells han fet que uns grafittis es convertisquen en autèntiques obres d’art. Aquest dissabte 28 de maig ja es podrà vore el resultat final de 5 grans murals d’art urbà. A les 10 del matí les i els artistes estaran davant dels seus murals per donar detalls i explicacions dels mateixos. Finalment per la vesprada a les 20 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració a la plaça de la Concepció que inclourà les intervencions d’autoritats, la projecció d’un vídeo sobre l’elaboració dels murals i una actuació musical, comptant-se de nou amb la presència dels cinc artistes.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés