Museari lliura els seus premis al museu de Belles Arts de Xàtiva dins de la programació LGTBIQ+

Reprodueix vídeo

El Museu de Belles Arts – Casa de l’Ensenyança de Xàtiva ha sigut escenari del lliurament dels Premis Museari, emmarcada en la programació LGTBIQ+.

La cita cultural i reivindicativa es va iniciar amb la perfomance “Contraforat”, a càrrec de l’artista Víctor Parral.

Entrega dels guardons

Per una banda, Katy Pallás va recollir el premi Museari a la Docència. Àlec Casanova va ser reconegut en la categoria d’Activisme i  Olga Olivera-Tabeni en la de Creació.

Per la seua banda, Pilar Viviente va ser premiada per la seua trajectòria. Sinergias 4.0 va ser reconeguda en l’aparat de Comunicació. David Vila obtenia el premi Acadèmia i el premi a títol  pòstum per a la fotògrafa Mar C. Llopis.

Cal recordar que el Museu xativí acull l’exposició de la sisena edició del “Museari Queer Art”. Per primera vegada ha eixit de València i compta amb la participació de 21 artistes de cinc països diferents: Costa Rica, espanya, Brasil, Uruguai i Xile.

Finalment, les activitats al voltant del Dia de l’Orgull i Museari  finalitzaran aquest divendres 22 de juliol a les 19 hores, amb la conferència-presentació del catàleg de l’exposició al propi museu de Belles Arts.

 

Comarcal.tv

 

Exposició Museari Xàtiva
Museari premis LGTBIQ+ museu Belles Arts Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés