Terres dels Alforins per a brindar amb els millors vins

Reprodueix vídeo

Terres dels Alforins

Fou una jornada de caràcter ben festiu amb  música en directe, rialles, menjar i per descomptat el millor vi de Terres dels Alforins.

Protagonista indiscutible de la Mostra de Vins que va omplir de brindis el Parador de Moixent.

Aquesta novena edició, la més esperada després de dos anys de restriccions per la pandèmia va comptar amb la participació de les 11 bodegues.

Formen aquesta associació de productors i viticultors del triangle geogràfic que configuren els municipis de Moixent, la Font de la Figuera i Fontanars dels Alforins.

I no falta el Verdil, el primer vi de cada anyada.

De Fontanars és Rafa Cambra, pertanyent a la família de les denominades bodegues de garatge. La seua filosofia es basa en una mínima intervenció en tots els processos de bodega i són amants de les vinyes velles.

De la Font de la Figuera és la cooperativa la Viña que compta amb una bodega referent al sector vitivinícola valencià. Comercialitza vins excel·lents com Venta del Puerto, multipremiats a certàmens internacionals, los Escribanos, Juan de Juanes o Icono.

L’esdeveniment va funcionar amb sistema de tiquets; un primer de 10 euros amb cinc degustacions i copa serigrafiada de regal i per als que van voler repetir un segon tiquet, ja sense copa per 5 euros i tres degustacions.

Els vins es van acompanyar de l’oferta gastronòmica de la zona com veiem  amb aquesta gran gaspatxada cuinada per Los Carasoles.

Pel matí La Romántica del Saladar, banda fundada en Xàbia va convidar a gaudir i al bon rotllo amb els seus instruments de vent. Per la vesprada actuarien Limboteque i Lulú i los Tigretones.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés