Les Nits a la Fresca del mes de juliol omplin Xàtiva de música i cinema a l’aire lliure

Reprodueix vídeo

Música i cinema a l’aire lliure a Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha preparat una sèrie d’activitats gratuïtes durant el mes de juliol per tal de gaudir durant l’estiu de la música i del cinema amb «Nits a la fresca».

La primera cita tindrà lloc aquest dissabte 1 de juliol a les 22:30 hores al pati de la Casa de Cultura, amb l’actuació «Paisatges del Regne Unit» a càrrec de l’Orquestra de la Societat Musical la Nova de Xàtiva. L’altra activitat que tindrà lloc en aquest espai serà un concert líric a càrrec de Teresa Albero, Javier Palacios i Jesús Mª Gómez (divendres 14 a les 22:30 hores). Ambdós espectacles són gratuïts fins completar aforament i l’entrada s’efectuarà per l’Albereda Jaume I.

L’altre escenari de Nits a la Fresca serà el Parc de Sariers. On es podrà gaudir de la projecció de fins a quatre pel·lícules organitzades per l’Associació de Veïns del Raval-Retorno. El dijous 6 es projectarà «La vida padre», mentre que el dijous 13 serà el torn de «¿Y si vivimos todos juntos?». Les nits de cine continuaran el dijous 20 amb «Especiales» i el dijous 27 amb «¡Canta!», en aquest cas per al públic infantil i familiar. Totes les projeccions s’iniciaran a les 21:45 hores.

Música i cinema a l’aire lliure a Xàtiva

Comarcal.TV

Música i cinema a l’aire lliure a Xàtiva

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés