Musicants presenten el seu nou treball “La Mar de Vides” al Festival de la Cançó de Xàtiva en un emotiu recital en record de Manolo Miralles

Reprodueix vídeo

XXVI Festival de la Cançó de Xàtiva

Durant la Fira d’Agost l’espai escènic de la plaça de la Seu és epicentre de l’activitat teatral però també escenari del Festival de la Cançó. Aquesta vintè-sisena edició, protagonitzada per Musicants ha estat de les més emotives per estar sempre en el record Manolo Miralles. Membre del grup desaparegut a finals de juliol. Manolo, xativí, fundador del grup Al Tall, va forjar una trajectòria que li a convertir en un dels referents de la música tradicional valenciana. “Musicants” ja va participar fa anys en aquest festival com teloners de Feliu Ventura i en aquesta ocasió acudia per a presentar el seu nou treball “La Mar de Vides”.

Aquest nou treball de Musicants, “La Mar de Vides” té influències basades en un so del mediterrani. Compost així, per la barreja de diversos llenguatges musicals provinents dels països banyats per aquesta mar proposant-nos un viatge amb uns temes com “A la una” que parlen del que allí passa.

I en aquest festival de la cançó també es va comptar amb la col·laboració de “Botifarra” qui s’arrancaria amb un Cant de Batre.

Musicants neix del maridatge de música i cants i de l’amistat entre músics que provenen de diversos mons musicals, accepten embarcar-se en un projecte ambiciós al fons i en la forma, per què la formació és molt heterodoxa, Violí i Violoncel, Percussió, Guitarra Dolçaina i cordes “mediterrànies”, cantant “solista” i veus, i les experiències musicals diverses, Jazz, Pop clàssic, tradicional… Per a Rebeca Manolo fou qui els va ensenyar a gaudir de la música, a defensa-la i assaborir-la.

I desitgem la seua continuïtat perquè “Musicants” representa el so del Mediterrani.

XXVI Festival de la Cançó de Xàtiva

Comarcal.TV

XXVI Festival de la Cançó de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés