L’Alcúdia de Crespins apropa el Nadal a tots els barris del poble amb la tradicional encesa de llums a l’Ajuntament i, per primera vegada, a la Muntanyeta

Reprodueix vídeo

Nadal a tots els racons l’Alcúdia 

La plaça de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va acollir el dimecres 7 de desembre, la tradicional encesa de l’arbre i les llums de Nadal. Un acte amb el qual es simbolitza la unió, connexió i germanor entre les persones en aquestes dates tan assenyalades.

Però aquesta no ha sigut la única novetat s’ha proposat portar la màgia, els somnis i el somriures a tots els racons del poble.

Abans de donar el tret d’eixida, els presents van poder gaudir del passacarrer que va començar a la Casa de la Cultura amb l’espectacle “Nutcrackers”.

Unes festes que a l’Alcúdia de Crespins es va donar la benvinguda amb el cel il·luminat pels colors dels focs artificials i entre retrobaments i harmonia d’un poble on la germanor regna, com així ho va demostrar amb el berenar que tots junts compartiren.

Com és habitual, també per aquestes dates, des de l’àrea de Promoció Econòmica i per tercer any consecutiu també s’ha posat en marxa el “III Concurs de decoració de balcons i terrasses al carrer”. Les propostes més ben valorades aconseguiran un primer premi d’una estança de cap de setmana per a dos persones en un hotel de la Comunitat Valenciana. Un segon d’una cistella de Nadal i un tercer d’un pernil. A més a més, cada u dels participants al concurs de balcons rebrà un detall per part de l’Ajuntament.

Tant mateix, amb el lema ‘Per Nadal, el comerç local molt a prop de tu’, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa la campanya de suport al comerç local 2022. Una iniciativa amb la qual es pretén animar el veïnat a consumir en els establiments locals. Fomentar l’activitat del teixit comercial del poble en aquestes dades tan assenyalades mitjançant el sorteig de premis.

El compte enrere per als dies més familiars i més entranyables de l’any ja ha començat.

Nadal a tots els racons l’Alcúdia 

Comarcal.TV

Nadal a tots els racons l’Alcúdia 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés