L’Alcúdia de Crespins lliura els premis del III Concurs de decoració de balcons i terrasses i del IV Concurs d’aparadors dins la campanya comercial de Nadal

Reprodueix vídeo

Nadal comerç local l’Alcúdia de Crespins

La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Alcúdia de Crespins no para de repartir il·lusió i regals gràcies a la campanya “Per Nadal, el comerç local molt a prop de tu” que s’encetava ja a finals de novembre i que està gaudint d’una gran acceptació ja que ha animat moltíssim al veïnat a consumir als establiments del poble.  I és que enguany s’ha augmentat la quantia dels premis que es poden aconseguir per cada compra efectuada als establiments participants. Ahir dia 22 es va realitzar el sorteig cistella de Nadal en cadascun dels comerços  i també es lliuraren els premis dels concursos de decoració

Per tercer any consecutiu també es posava en marxa el III concurs de decoració de balcons i terrasses al carrer que cada vegada gaudeix de més participació del veïnat que amb les seues propostes creen un ambient festiu i nadalenc al poble.  El primer classificat és Cayetano Nogueras per aquesta escena ubicada al carrer Miguel Hernández nº 21 .

Cayetano s’emporta una estança de cap de setmana per a dues persones en un hotel de la Comunitat Valenciana. El segon premi que consisteix en una gran cistella de Nadal se l’emporta aquest treball ubicat al carrer Professor Sanchis Guarner número 10 i el tercer premi dotat amb un pernil ha recaigut al carrer Sant Vicent número 37.

Passem al concurs de decoració nadalenca del comerç local, que en aquesta quarta edició ha lliurat dos premis, sent el primer per a Cocolet. La seua gerent Trini també s’emporta una estança d’hotel.

Com ja ha comentat el regidor, el segon classificat amb un pernil de premi recau en la decoració de l’establiment Assessoria Santana. A banda dels premis tots els concursants han tingut un detall de l’Ajuntament de part d’aquesta regidoria d’una cistella de nadal.

Però aquesta campanya “Per Nadal, el comerç local molt a prop de tu” encara està vigent i queden molts premis per repartir.

I ja saben per a les compres de Nadal, confien en el comerç local.

Nadal comerç local l’Alcúdia de Crespins

Comarcal.TV

Nadal comerç local l'Alcúdia de Crespins

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés