Ontinyent programa 17 activitats per afavorir la conciliació familiar i laboral en Nadal

Reprodueix vídeo

“Nadal Corresponsables” a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat la programació “Nadal Corresponsables”, que inclou 17 sessions d’activitats per a xiquets per afavorir la conciliació en aquestes dates; una iniciativa inclosa al Pla “Corresponsables” que subvencionen la Generalitat i el Ministeri d’Igualtat i també dins la campanya de Nadal municipal “Ontinyent Il·lusiona”.

La iniciativa consta de quatre parts: “Nadal Jove”, “Nadal al Museu Tèxtil”, “Nadal als Barris” i “l’Escola de Nadal” a la piscina coberta.

El “Nadal Jove” es desenvoluparà del 23 al 29 de desembre a l’Espai Jove, ubicat al carrer Joan XXIII on una variada oferta d’oci.

Les inscripcions poden fer-se al propi Espai Jove o emprant el codi QR que s’està difonent amb cartell de la programació. Passem al “Nadal al Museu Tèxtil” on s’han organitzat tallers per a la franja de 6 a 12 anys.

Pel que fa al “Nadal als Barris”, l’activitat segueix la línia dels tallers oferts a la fira i tindrà lloc els dies 27 de desembre a la Casa de Cultura de Sant Rafel; 26 al parc mestre Ferrero i 29 al parc del Llombo, sempre en horari de 10 a 14 hores i coordinades per 2 monitors.

Comarcal.TV

Nadal Corresponsables a Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés