Veïns de les nostres comarques ens donen consells per a estalviar en la cistella de Nadal més cara de la història

Reprodueix vídeo

Nadal més cara de la història

Malgrat que als últims mesos la inflació ha donat cert respir, l’IPC de novembre es va situar en un 6,8%, tenint en compte que a principis d’any es va arribar, inclús als dos dígits en termes mensuals, el que queda de desembre ja es presenta com els Nadals més cars de les últimes dècades. Tot i així els veïns de les nostres comarques no variaran massa el menú de la Nit de Nadal respecte a altres anys però tenen més d’un truc per a no pagar de més com adquirir menys quantitat i no desaprofitar menjar, fugir dels grans luxes o avançar-se i ser previsor en les compres. Clar que tot depèn de la situació de cadascun i del seu poder adquisitiu.

Si hi ha alguna cosa que actualment preocupa a la població és la vertiginosa pujada en els productes de la cistella de la compra. Segons l’Organització de Consumidors i Usuaris, OCU, en aquest 2022 hem pagat 830 euros més que el 2021 per la mateixa cistella de la compra.

És indubtable que l’efecte de la inflació s’ha deixat notar en tot també en la cistella de la compra Nadal però amb més o menys productes. El més important en la nit del 24 de desembre és ajuntar als nostres éssers volguts al voltant d’una taula.

Nadal més cara de la història

Comarcal.TV

Nadal més cara de la història

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés