Naix en Montitxelvo la cooperativa “Viu a ta casa” per a la cura de les persones majors i dependents

Reprodueix vídeo

Naix a Montitxelvo una cooperativa de cures a domicili

“Viu a ta casa” és el nom de la cooperativa de cures que ha nascut a Montitxelvo per donar servei d’assistència domiciliària a persones dependents i/o majors de les localitats de la Vall d’Albaida i la Safor. Ací el més rellevant són les persones. “Persones que cuiden de persones” i ací està el seu caràcter innovador, sent la primera cooperativa d’aquestes característiques en la Comunitat Valenciana.

Un servei que naix dels seus 10 socis fundadors i que, en poc de temps, després de ser presentada la cooperativa al poble ja ha sumat altra vintena d’interessats.

Els promotors de la cooperativa han comptat amb l’ajuda de Fevecta, la Federació Valencia d’Empreses Cooperatives de Treball Associat. Dins del programa Migracoop per conèixer les característiques i funcionament d’aquest tipus d’empresa. Així mateix per fer els seus primers passos ha comptat amb la col·laboració del conveni Federació Valenciana de Municipis i Províncies-Labora per a pobles xicotets, mitjançant l’ADL de la zona, Vanessa Belda.

“Viu a ta casa” inicia així el seu camí com cooperativa amb una vocació i metodologia totalment innovadora. Actualment estan treballant en el seu web però qui vullga informar-se o sumar-se a la iniciativa pot fer-ho a través del mail: info@viuatacasa.com

Naix a Montitxelvo una cooperativa de cures a domicili

Comarcal.TV

Naix a Montitxelvo una cooperativa de cures a domicili

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés