Natàlia Enguix es compromet a donar resposta a les reivindicacions d’Oliva com la carretera a Piles i la rehabilitació del Teatre Olímpia

Reprodueix vídeo

Natàlia Enguix enceta a Oliva les visites institucionals

La vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natàlia Enguix, ha iniciat en Oliva les seues visites institucionals per a conèixer les necessitats dels municipis de la província. Enguix, que era rebuda per l’alcaldessa, Yolanda Pastor i membres del govern municipal, ha signat al llibre d’honor. També ha participat en una reunió per analitzar les inversions i les principals necessitats.

 S’han abordat dos assumptes importants. El primer l’estat del projecte de millora de comunicació viària entre Oliva i Piles. La petició actual consisteix en completar un vial de 16 metres d’ample que incloga voreres, carrils bici, enllumenat, recollida d’aigües etc. Tanmateix que contemple també canals d’infraestructures per a conduir les aigües residuals de les platges del nord i línies elèctriques de 20 Kv o més.

D’altra banda està la necessitat d’invertir en la rehabilitació del Teatre Olímpia, un edifici de tres plantes i 1212 m2 de superfície construïda destinat a cinema, teatre i sala d’exposicions i que es troba en un visible estat de deteriorament.

Preguntada sobre l’impuls als Moros i Cristians, festa que a Oliva es celebra en la segona quinzena de juliol, la vicepresidenta incidia en què ha de tindre el mateix reconeixement de les falles.

Després d’aquesta reunió, la vicepresidenta traslladarà les peticions de l’alcaldessa d’Oliva a les diferents àrees de la corporació per a oferir solucions.

Natàlia Enguix enceta a Oliva les visites institucionals

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés