Natàlia Enguix: “Podriem demanar la presidència de la Diputació, estem en negociacions”.

Reprodueix vídeo

Natàlia Enguix: “Podriem demanar la presidència de la Diputació”

La diputada provincial d’Ens Uneix, Natàlia Enguix, ens conta com finalment el partit aconsegueix representació comarcal de la Vall d’Albaida a la Diputació de València després del recompte del Ministeri i de l’Ens provincial i la confirmació de la JEZ (Junta Electoral de Zona).

La formació liderada per l’alcalde ontinyentí, Jorge Rodríguez, és la més votada amb 11.117 vots en el partit judicial, 17 més que els 11.100 del Partit Popular, segons s’ha conclòs en l’escrutini.

La diputada provincial avança que Ens Uneix està en procés de negociacions amb la resta de partits que conformaran la Diputació de València, uns partits que ja s’han posat en contacte amb la formació comarcal.

Enguix reitera en la entrevista que concedeix al magazine de Comarcal TV. Tenir un diputat provincial suposa tenir veu a València per a defensar els interessos de tota la comarca i els municipis més menuts de l’interior.

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent fa una valoració dels resultats electorals a la ciutat. S’expressa, emocionada, davant la sentència absolutòria de Rodríguez pel Cas Alqueria.

Natàlia Enguix: “Podriem demanar la presidència de la Diputació”

Comarcal.TV

Natàlia Enguix: “Podriem demanar la presidència de la Diputació"

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés