El Palomar culmina el segon dia de festes amb una nit de disfresses molt divertida organitzada per la Filà Als Cristians i la Comparsa Palomarense

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Nit de Disfresses El Palomar

El divendres 19 d’agost, el Palomar encarava un segon dia de festes frenètic amb actes per a tots els públics que culminarien a les onze i mitja de la nit amb les disfresses, com sempre molt participatives organitzades per la Filà Als Cristians i la Comparsa Palomarense.

I així els festers però també molts veïns van traure a la llum el seu enginy per oferir-nos unes disfresses molt divertides com aquestes on no va ser difícil trobar a Wally, eixe personatge de la sèrie de llibres creada pel dibuixant britànic Martin Handford el 1987. També desfilaren  Pedro i Vilma Picapedra, unes originals botelles de Fairy i de cervesa; un grup de  sevillanes o unes feretes molt entranyables.  Uns papagais voladors es reconvertiren en tota una comparsa però no sabem si mora o cristiana. Una nit molt alegre  gràcies també per les xarangues que acompanyaren durant tot el recorregut. I la festa acabaria de matinada i amb tots ballant amb la discomòbil Piràmide a la plaça Constitució.

Comarcal.TV

Nit de Disfresses El Palomar

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés