El Palomar culmina el segon dia de festes amb una nit de disfresses molt divertida organitzada per la Filà Als Cristians i la Comparsa Palomarense

Reprodueix vídeo

Nit de Disfresses El Palomar

El divendres 19 d’agost, el Palomar encarava un segon dia de festes frenètic amb actes per a tots els públics que culminarien a les onze i mitja de la nit amb les disfresses, com sempre molt participatives organitzades per la Filà Als Cristians i la Comparsa Palomarense.

I així els festers però també molts veïns van traure a la llum el seu enginy per oferir-nos unes disfresses molt divertides com aquestes on no va ser difícil trobar a Wally, eixe personatge de la sèrie de llibres creada pel dibuixant britànic Martin Handford el 1987. També desfilaren  Pedro i Vilma Picapedra, unes originals botelles de Fairy i de cervesa; un grup de  sevillanes o unes feretes molt entranyables.  Uns papagais voladors es reconvertiren en tota una comparsa però no sabem si mora o cristiana. Una nit molt alegre  gràcies també per les xarangues que acompanyaren durant tot el recorregut. I la festa acabaria de matinada i amb tots ballant amb la discomòbil Piràmide a la plaça Constitució.

Comarcal.TV

Nit de Disfresses El Palomar

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés