Montaverner reuneix més de 500 persones en la Nit de les Paelles a l’esplanada de l’Auditori Luis Peiró on els veïns també van gaudir de l’orquestra La Tribu

Reprodueix vídeo

Nit de les Paelles Montaverner

És un dels actes més multitudinaris inclosos a la programació festiva de Montaverner. “Las Nit de les Paelles” a Montaverner congregava el diumenge 21 d’agost més de 500 persones a l’esplanada de l’Auditori Luis Peiró on es cuinaren un bon grapat de paelles.

I efectivament, en un ambient totalment festiu, veïns i també visitants gaudien d’aquest acte tan esperat que és motiu d’alegria i germanor.

Amics i familiars, quadrilles i comparses, que aprofitaven el cuinat de la paella per a regalar-nos moment com aquest es reunien al voltant del plat per excel·lència dels valencians. Una cita gastronòmica que va ser la millor oportunitat per als veïns i veïnes, que posaren en pràctica totes les seues habilitats culinàries.

Així com al pàrquing de l’esplanada, en tractar-se d’una àrea enquitranada les paelles van estar cuinades exclusivament amb foguers de butà. Això sí els ingredient d’aquest vetlada i el secret d’una bona paella resideix en açò.

L’acte de les paelles és sempre un dels més multitudinaris, perquè tota la gent Montaverner ix al carrer. Una nit de paelles que molt veïns associen amb l’inici de les festes on els propers dies gaudiran de tot tipus d’actes.

La Tribu, que va amenitzar la festa de les paelles fins altes hores de la matinada. Una nit que va envair l’ambient amb l’olor i el fum d’aquest plat tradicional i que va congregar a totes les generacions de Montaverner per a sopar en un ambient d’alegria, celebració i germanor.

Nit de les Paelles Montaverner

Comarcal.TV

Nit de les Paelles Montaverner

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés