El cartell definitiu “Nits al Castell” oferirà 5 actuacions

Reprodueix vídeo

El cartell definitiu “Nits al Castell” de Xàtiva oferirà 5 actuacions. Es suma al mil·lenari “El collar de la Coloma” amb el Brujo i Botifarra.

Xàtiva ha presentat el cartell definitiu de la vintè-tercera edició del Festival Nits al Castell que tindrà lloc durant el mes de juliol a la fortalesa. Així del presentat a Fitur en Madrid s’afegeixen dues actuacions; la de Rafael Álvarez “El Brujo” i la de Dulce Pontes, que completen la programació en un any tan especial com aquest. En aquest es celebra el mil·lenari de l’obra “El Collar de la Coloma”..

En primer lloc, El Brujo inaugurarà la present edició el divendres 8 de juliol, li segueix el dissabte dia 9 Víctor Manuel amb el tou del seu 75 aniversari i tots els sues èxits; el 16 actua Dulce Pontes i el concert de Depedro i Sandra Monfort està previst per al dissabte 23 de juliol. El xativí Pep Gimeno Botifarra tancarà l’edició el dissabte 30 amb l’espectacle “El collar de la mediterrània”  on es comptarà amb la participació d’artistes com Ahmed Touzani, Fraskito o Vangelis.

Un cartell de luxe on els espectacles d’inauguració i cloenda estan vinculats a l’efemèride de “El Collar de la Coloma”.

Les entrades tindran un preu de 20 euros per a cadascun dels concerts que començaran a les 23 hores.

A més a més, les entrades també es poden adquirir acudint presencialment a l’Oficina de Turisme a partir del dimarts 7 de juny.

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés