Alejandro Quilis pren el relleu de Josep Albert com alcalde d’Albaida a sis mesos de les eleccions

Reprodueix vídeo

Nou alcalde d’Albaida

Alejandro Quilis ja és el nou alcalde d’Albaida després del seu nomenament aprovat en sessió extraordinària el passat divendres 25 de novembre per majoria absoluta. Quilis pren el relleu de Josep Albert, company i anterior alcalde del qui va rebre la vara de comandament.

El nou alcalde, qui accedeix al lloc a sis mesos de les eleccions municipals, ha sigut nomenat amb els 8 vots de Compromís per Albaida, mentre que els 3 del PSPV van votar al seu candidat i el PP va renunciar a presentar candidatura a l’igual que el regidor no adscrit.

Al seu discurs d’investidura, Alejandro Quilis ha afirmat que continuarà els principis del govern municipal que va iniciar la legislatura i ha manifestat l’obertura de l’ajuntament a la participació dels veïns. Molts són els projectes apassionants als que s’afronta en aquests sis mesos.

I aquesta reducció dràstica del deute és del que més orgullós el fins ara alcalde Josep Albert amb fites històriques com la liquidació definitiva de la fallida empresa pública Gestiona que ha permès sanejar les arques municipals.

A més edil és advocat de professió que fins ara ha encapçalat les regidories d’Educació, urbanisme, Comunicació i Modernització i Grans projectes.

La renúncia de Josep Albert després de quasi dotze anys com primer edil ve motivada pel seu nomenament com gerent de la que serà l’empresa pública valenciana que gestionarà les ITV.

 Finalment Josep Albert ha dipositat la seua confiança en Alejandro Quilis, nou alcalde d’Albaida i cap de llista del 2023.  Ahir el ja primer edil partia a Rabat, en Marroc, per asistir a la reunió del Comitè Intergovernamental. Per a defendre la candidatura del toc manual de campanes per a la seua declaració com patrimoni de la humanitat per la Unesco.

Nou alcalde d’Albaida

Comarcal.TV

Nou alcalde d’Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés