El Palomar inaugura el nou Centre Cultural, ubicat a les antigues escoles, un projecte que arrancava el 2017 i on la Diputació ha invertit 620.000 euros

Reprodueix vídeo

Nou Centre Cultural El Palomar

Aquest diumenge 18 de desembre l’ajuntament d’el Palomar obria el teló del nou Centre Cultural, espai únic i d’excel·lents condicions poden aprofitar les bandes locals. Grups de música que seguiran així transmeten eixe llenguatge que tot valencià entén tan bé. Un Centre Cultural ubicat en l’entorn de les antigues escoles, que estaven en desús, edifici de rellevància local on, a més de concerts, ubicarà exposicions, obres de teatre i es destinarà a altres usos veïnals.

Un projecte que arrancava al 2017, convenis directes amb la Diputació i del 2019 fins al 2021 sufragat a través del Pla d’Obres i Serveis. En total ha invertit un total de 620.000 euros que ha convertit aquest edifici de les antigues escoles en un espai on prima la cultura.

Un nou Centre Cultural i d’Oci que donarà servei a les associacions, especialment les de dones, majors i joves.. A les dues bandes de música i als alumnes de l’Escola de Música Municipal i als centres educatius.

Comarcal.TV

Nou Centre Cultural El Palomar

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés