Nou centre de salut d’Oliva de 4 milions d’euros

Reprodueix vídeo

Nou centre de salut d’Oliva de 4 milions d’euros

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, ha presentat el projecte de construcció del nou centre de salut Sant Francesc d’Oliva. Ha assenyalat que a finals d’abril està previst l’inici de les obres que compten amb una inversió de quasi 4 milions d’euros i un termini d’execució de 15 mesos.

El nou centre sanitari es va a construir en una superfície de 2.000 m2, de manera que, una vegada entre en funcionament, substituirà a l’actual consultori auxiliar del municipi; comptarà amb més serveis i equipament del que estava previst inicialment i es reservarà un espai per a poder ubicar la base de l’ambulància del SAMU.

En concret, el centre de salut va a tenir un àrea de medicina de família amb 6 consultes de medicina i 6 d’infermeria. Un àrea de pediatria amb 2 consultes i 1 d’infermeria pediàtrica, un àrea d’extraccions i tractament, àrea de treball social i altra d’atenció a la dona. En quant a la base del SAMU s’ubicarà tot el necessari per al personal d’emergències. Com és la sala de treball, vestuaris, cuina, menjador, dormitoris i magatzem.

D’aquesta manera quan entre en funcionament, quasi la mitat de la població d’Oliva tindrà assignat el nou centre de salut Sant Francesc. A més l’altra meitat seran atesos en el centre sanitari d’Historiador Bernardino Llorca.

Comarcal.TV

Nou centre de salut d'Oliva de 4 milions d’euros

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés