Ontinyent enceta una nova edició de Cultura de Barri amb 24 cites musicals, de cinema, dansa i tradició

Reprodueix vídeo

Nova edició de Cultura de Barri d’Ontinyent amb 24 cites 

Amb l’arribada del mes de juliol, Ontinyent acull una nova edició de “Cultura de barri” impulsada per l’Ajuntament amb la col·laboració de distintes associacions de la ciutat. 24 cites de música, cinema, dansa i tradicions per a tots els públics inclou el programa que fa accessible la cultura a tothom i en tots els barris.

La programació s’enceta aquest mateix divendres 30 de juny amb cites de l’Agrupació Musical d’Ontinyent: el concert del Cor Ària i altre de l’orquestra de corda. El dissabte a les 12 el Palau de la Vila acollirà altre concert, el de la Colla. A partir de les deu de la nit en la glorieta tindrà lloc la discomòbil jove, una de les novetats d’enguany.

I com no el cinema té, com sempre, un lloc protagonista.

A més dins de cinema a la fresca es projectaran els films “Cinco lobitos”; “Indiana Jones y la última cruzada”; “Minions el origen de Gru” i “Cazafantasmas: más allà” i dins de cultura a la fresca els documentals “1873: la revolución del petróleo”, “El último molinero en Banyeres de Mariola”, “Un bon home” o “Els 13 de la corda”.

Finalment altra cita especial serà l’organitzada per Màsters Ballet per al 16 de juliol al teatre Echegaray, la I Gala Màsters pel món.

El grup de danses d’Ontinyent i el grup de percussió i dolçaina el Regall també es sumen a Cultura de Barri. Igual que Ad Libitum, organitzador de la XV edició del Festival Ontijazz que es presentarà pròximament. Així podem avançar que comptarà amb les actuacions de Sofia Ribeiro Trio i Plena 79 Salsa Orchestra.

Nova edició de Cultura de Barri d’Ontinyent amb 24 cites musicals

Comarcal.TV

Nova edició de Cultura de Barri d'Ontinyent amb 24 cites musicals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés