El públic ompli l’Avinguda Vicent Ferri de Canals en una nova edició de la Fira Comercial

Reprodueix vídeo

Nova edició de la Fira Comercial de Canals

El dissabte 22 d’abril, l’Avinguda Vicent Ferri de Canals acollia la primera edició de la Fira Comercial 2023 amb el desplegament de més de 40 estands, la majoria comerços però també amb una destacada presència d’associacions i empreses de serveis. Així el centre neuràlgic de la població es va omplir de públic i d’una gran varietat de productes al millor preu i de diferents sectors ja que aquesta és una cita ja referent i ineludible que demostra l’aposta pel comerç de proximitat i per una economia més empàtica i sostenible i a més a més l’oratge va acompanyar.

La majoria dels participants són ja veterans en les Fires, és el cas d’ADA, l’associació en defensa dels animals que sempre aprofiten aquesta fita per a sufragar diferents despeses.

A més es van sortejar 10 carros de la compra i durant la jornada. El públic de totes les edats van poder gaudir d’un ambient festiu on la música i les actuacions foren protagonistes.

I així Canals s’apunta un nou èxit amb la celebració d’aquesta Fira Comercial. Una de les de més participació de tota la comarca tant per la quantitat d’estands com de consumidors atrets per la qualitat i bons preus.

Nova edició de la Fira Comercial de Canals

Comarcal.TV

Nova edició de la Fira Comercial de Canals

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés