La nova residència de la Beneficència d’Ontinyent ja és una realitat amb la signatura de l’acte de replanteig de l’obra

Reprodueix vídeo

Nova residència de la Beneficència d’Ontinyent

A Ontinyent s’ha anunciat i després de 6 anys de gestions, l’inici de les obres de la nova residència de majors La Beneficència, que prestarà atenció a prop de 100 persones. Les obres començaran l’1 de juny i tindran una durada de 18 mesos. Una notícia molt esperada que s’ha donat a conèixer al solar del bari del Llombo on s’ubicarà la residència, al nº 13 del carrer Monges Cremelites; ací també  s’han donat detalls del projecte i dels tràmits realitzats que finalitzen aquesta setmana amb la signatura de l’acte de replanteig de l’obra.

I és que aquesta era l’única possibilitat, crear una nova residència després de saber que l’actual no complia amb les noves normatives.

El nou edifici s’enfoca en la zona verda que envolta l’actual solar i es repartirà en nuclis convivencials per a entre 15 i 25 persones amb zones d’oci, espais comuns, terrasses i un gimnàs a la part superior.

La inversió total de l’obra és de 8,5 milions d’euros, dels que Caixa Popular finança el 75%, comptant-se amb aportacions econòmiques. A través de Càritas Interparroquial, l’Ajuntament d’Ontinyent, que aporta 800.000 euros mitjançant un conveni i el grup SG i Hosflex.

I un dia de molta alegria al que s’arriba després de llargues gestions o com diu l’alcalde, “una carrera d’obstacles”.

I encara que el projecte ja és una realitat, el director-gerent de l’actual residència La Beneficència, Antoni Alfonso. Recordava continuarà sent necessària la implicació de totes les persones i entitats que vulguen col·laborar amb donatius que tindran posteriorment la seua corresponent desgravació fiscal.

Comarcal.TV

Nova residència de la Beneficència d’Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés