Nova web de cita prèvia de la Societat Valenciana d’ITV

Reprodueix vídeo

Nova web de cita prèvia de la Societat Valenciana d’ITV

La Societat Valenciana d’ITV SA ha posat en marxa una nova web de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles. Aquesta nova plataforma digital de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles en la Comunitat Valenciana està ja disponible des d’aquest dijous.

L’eina en línia també està adaptada a tots els dispositius mòbils i està operativa i disponible en Sitval. En ella, els usuaris de la Comunitat Valenciana poden seleccionar l’estació d’ITV que més els convinga i, després d’emplenar un formulari amb dades personals i del vehicle, reservar dia i hora (en horari ininterromput de dilluns a dissabte des de les 8.00 hores fins a les 19.30 hores) per a realitzar la inspecció.

El gerent de la Societat Valenciana d’ITV SA, Josep Antoni Albert ha destacat que aquesta plataforma “és un pas més en el procés de reversió del servei públic d’ITV.

Cal destacar que Sitval unificarà en una sola eina el servei de cita prèvia que fins ara està disponible mitjançant set pàgines web diferents, depenent del lot al qual pertany cada estació d’ITV.

En una fase inicial la nova eina conviurà amb les webs circuitv.com i amb itvasa.es que continuaran estant operatives i prestant el servei de cita prèvia fins a finals del pròxim mes de març. Finalment a partir d’aquesta data, la cita prèvia en línia estarà disponible exclusivament a través de Sitval.

Josep Antoni Albert també ha anunciat que la mercantil de la Generalitat Valenciana anomenada Societat Valenciana d’ITV SA compta amb una nova marca i imatge. Corporativa que permetrà a les persones usuàries identificar els serveis d’ITV de la societat pública en la Comunitat Valenciana. El resultat és una marca “molt potent. Que respon als valors de rapidesa, eficàcia i qualitat associats a SITVAL, amb un caràcter sòlid, modern i rigorós”, segons el gerent. A més ressenyar que aquesta nova imatge conviurà amb el logotip estatal d’ITV que continuarà present en les estacions valencianes.

Comarcal.TV

Nova web de cita prèvia de la Societat Valenciana d'ITV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés