Oberta la matrícula per a l’escola d’estiu municipal de Xàtiva

Reprodueix vídeo

Oberta la matrícula per a l’escola d’estiu municipal de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva oferirà un any més el servei de l’Escola Municipal durant el període vacacional per tal d’afavorir la conciliació de les famílies amb menors entre els 2 i els 16 anys. Les inscripcions s’han obert hui dimarts 30 de maig i l’escola tindrà un preu de 25 euros setmanals, realitzant-se des del 26 de juny fins al 28 de juliol en dos espais diferenciats: el col·legi Gozalbes Vera (per als xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys), i al poliesportiu Les Pereres (per als joves de 3 a 16 anys).

L’horari serà de 9 a 13 hores, tot i es que es poden sol·licitar altres serveis com ara el d’acollida de matí (de 8 a 9h) o acollida a migdia (de 13 a 14h), amb un cost de 5 euros setmanals; o acollida completa per 10 euros a la setmana. També estarà disponible un servei d’autobús, 14 euros setmanals i menjador escolar per a Les Pereres, 40 euros. La matriculació es podrà efectuar per setmanes completes o individuals, incloent o no els serveis opcionals.

Per a matricular-se és necessari efectuar el pagament mitjançant autoliquidació via telemàtica des de la seu electrònica de l’Ajuntament. Excepte el servei de menjador que es pagarà directament a l’empresa de càtering. Per a formalitzar la matrícula caldrà omplir un formulari de manera telemàtica. Tant el pagament com la formalització s’han de realitzar abans del dijous anterior de cada setmana a les 23.59 hores.

Així les places seran prioritàries i limitades per a famílies empadronades a Xàtiva, per a famílies amb necessitat de conciliació laboral i familiar i per a col·lectius amb vulnerabilitat social.

A més per a qualsevol dubte o aclariment es pot contactar directament amb la Casa de la Joventut en el seu horari habitual. Finalment enviant un correu electrònic a educa@xativa.es, o bé a través del telèfon 96 228 18 03.

Oberta la matrícula per a l’escola d’estiu municipal de Xàtiva

Comarcal.TV

Oberta la matrícula per a l’escola d’estiu municipal de Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés