“Ontinyent Il·lusiona” porta un cap de setmana ple d’activitats nadalenques a la ciutat com l’obertura del Festival Circ i Teatre

Reprodueix vídeo

Obertura del Festival Circ i Teatre

Ontinyent ha viscut un cap de setmana ple d’activitats nadalenques. El moment de major confluència era la vesprada de dissabte quan milers de persones acudien a la plaça de la Concepció i al seu entorn per gaudir del Mercat de Nadal i la primera actuació de l’onzè Festival de Circ i Teatre; una doble sessió de l’espectacle “Edén” de la companyia francesa “Le Théatre Jaleo”.

Aquest fou un espectacle únic on la interpretació es mescla amb titelles, màscares i música. Théatre Jaleo arribava a Ontinyent amb la seua caravana d’aires medievals per a muntar el seu propi teatre, un recinte de fusta que ret homenatge a la tradició del còmic itinerant. En el seu bell escenari circular a l’aire lliure s’entrellacen set històries com set actes. Personatges acolorits intenten ocultar les seues passions secretes i més fosques, un intent inútil però profundament humà.

L’espectacle del diumenge fou “Poi” que sorprenia al públic assistent al parc Vicent Andrés Estellés amb la seua proposta de malabars i manipulació d’objectes amb especial protagonisme pel joc de la “trompa”. Ja la propera actuació tindrà lloc aquest divendres 23 a les sis i mitja amb “Esencial” dels granadins “Vaivén Circo”.

El mercat de Nadal celebrat a la mateixa plaça i enmig d’una decoració especial presidida pel gran arbre de Nadal també tenia molt bona acollida.

Obertura del Festival Circ i Teatre

Comarcal.TV

Obertura del Festival Circ i Teatre

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés