Pilar Beltrán aborda la seua obra “Cercanías” a Aielo de Malferit dins de l’exposició “Mirades a la memòria”

Reprodueix vídeo

Obra de Pilar Beltrán

“Mirades a la memòria” és l’última de les exposicions d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana que el Consorci de Museus porta a Aielo de Malferit. Pilar Beltrán, de Castelló de la Plana és una de les artistes participants i és ella qui ens parla de la seua obra exposada “Cercanías” on planteja interrogants a partir d’un viatge en rodalies sobre el pas del temps, el paisatge, pel sentiment de pertinença a una comunitat i el camí recorregut com a procés de pensament.

“Cercanías” es composa d’una part escultòrica i altra fotogràfica.

Pilar Beltrán va abordar la seua obra a Aielo en una activitat que va incloure prèviament una visita guiada a càrrec de Lluci Juan.

 A la mostra “Mirades a la Memòria” que té la fotografia com gran protagonista també s’exposen obres d’Ana Teresa Ortega, Bleda i Rosa.

Finalment l’exposició romandrà fins el proper 8 de gener, de dilluns a divendres de 10:30 a 14 hores.

Cultura en majúscules que durant tot un any ha envaït cada racó d’aquesta localitat valldalbaidina que el proper dia 18 de desembre celebrarà l’acte de cloenda com Capital Cultural Valencià 2022. A més a partir de les sis i mitja de la vesprada on es barrejarà llums i percussió, música i pirotècnia.

Comarcal.TV

Obra de Pilar Beltrán

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés