Obres de remodelació del CEIP Bonavista

Reprodueix vídeo

Obres de remodelació del CEIP Bonavista

Les obres de remodelació del CEIP Bonavista, incloses al pla “Edificant” ampliaran pressupost fins als 3 milions d’euros i inclouran una nova aula de 130 m2 per a nous usos pedagògics, entre altres millores. Així ho ha anunciat l’alcalde, Jorge Rodríguez en la seua visita a la part de l’obra destinada al nou aulari d’Infantil, que es s’ha recepcionat hui dimarts.

Cal recordar que en la primera fase de l’obra ,que finança la Generalitat Valenciana i executa l’Ajuntament, s’inclou l’ampliació amb noves aules mes espais complementaris. A més d’una nova zona de jocs infantils i una connexió coberta i nova edificació per a serveis al pati de primària. En la segona fase s’inclou la dotació d’un nou ascensor, millores al revestiment tèrmic, fusteria exterior, accessibilitat, instal·lació elèctrica i climatització, o reparació de pilars i goteres, així com a la substitució de la coberta de fibrociment del gimnàs, pavimentat dels accessos als edificis i condicionament acústic del menjador.

Ara, amb l’ampliació s’esten la reparació de la coberta a la seua totalitat. Es crearà una nova aula de 130m2 per a usos pedagògics i es dotarà a l’edifici de primària d’un SATE (sistema integral d’aïllament tèrmic exterior). Les noves aules (d’educació infantil) arriben a 6, dues d’elles d’usos múltiples.

Un projecte que, en definitiva, reflexa la filosofia pedagògica del centre.

Es dona així resposta a una demanda històrica del centre que es remunta a fa més de 30 anys.

Comarcal.TV

Obres de remodelació del CEIP Bonavista

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés