Ocupació superior al 85% a la Comunitat Valenciana

Reprodueix vídeo

Ocupació superior al 85% a la Comunitat Valenciana

La Setmana Santa ha impulsat l’ocupació de destins i zones en la Comunitat Valenciana amb dades que, de mitjana, la posicionen per damunt del 85% d’ocupació hotelera, consolidant-la com destí turístic de referència. De fet, els resultats finals han superat inclús les previsions inicials, el que demostra que la reserva d’última hora, motivada principalment pel bon oratge, ha funcionat de manera efectiva. També destaca la recuperació del mercat internacional.

La província de València és la zona que millors dades recull aproximant-se a un 91% d’ocupació durant aquests dies i un 72,7% dels associats a Hosbec de la província han superat el 90%, penjant alguns d’ells el cartell de complet. Desglossant per categoria hotelera, els hotels de 3 estrelles tornen a encapçalar la llista registrant un 97%. Finalment centrant-nos en destins turístics de València ciutat i Gandia veiem que ambdós segueixen la mateixa tònica que la província.

Els càmpings del litoral han tingut un 100% d’ocupació en la modalitat cabanyes i bungalow, al 90% en el cas de les parcel·les. Les cases rurals i allotjaments singulars de l’interior de la Comunitat Valenciana pertanyents al Club de Producto Temps d’interior. A més han arribat una ocupació final mitjana propera al 86%, molt semblant a la prevista inicialment, xifrada en un 85%.

Ocupació superior al 85% a la Comunitat Valenciana

Comarcal.TV

Ocupació superior al 85% a la Comunitat Valenciana

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés