Oliva permet la construcció de naus industrials de tres plantes al aprovar per unanimitat una modificació al PGOU

Reprodueix vídeo

Oliva permet naus de tres plantes al polígon

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat per unanimitat una modificació del PGOU que permet que, en sòl industrial dels polígons 3 i 16, en el Brosquil, es puguen construir 3 plantes dins d’una mateixa nau. Aquest canvi, que part a iniciativa de la mercantil Ale-hop possibilita adequar i millora les condicions d’implantació de noves empreses.

La mesura suposa posar punt final a una tramitació de més d’un any. En abril del 2022 la corporació donava llum verda a l’inici d’aquest expedient. En aquests mesos el projecte ha sigut sotmès a informes de Medi Ambient, Territori i Iberdrola i en tots els casos ha sigut favorable. Un canvi, com diem, tramitat a petició d’Ale-hop que fa uns anys va adquirir en la localitat una nau de 20.000 m2 on està construint un centre logístic, d’oficines i instal·lacions d’I+D. Només aquest nou espai generarà un centenar de llocs de treball directes gràcies a aquesta modificació.

Una nova normativa i una excel·lent ubicació i comunicació amb el nou accés a l’AP 7 que converteix a Oliva en un lloc estratègic per a la instal·lació de noves empreses.

Oliva permet naus de tres plantes al polígon

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés