Oliva rep més de 250.000 euros del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics

Reprodueix vídeo

Oliva rep més de 250.000 euros del Fons de Cooperació Municipal

Oliva ha obtingut 254.577,87 euros per la compensació econòmica del Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat Valenciana (93.518,87 €) i 161.059 euros de la Diputació provincial en el marc del Fons de Cooperació Municipal que s’uneix a l’ajuda específica d’inversió que la diputació reparteix entre els municipis turístics de la província.

Oliva, Municipi Turístic de Rellevància, rep aquesta ajuda en haver acreditat el compliment dels requisits concrets, tant quantitatius com qualitatius, i referents a població turística, places d’allotjament turístic, quilòmetres de platja litoral o continental, recursos turístics i importància del turisme en l’economia local, assumint també els compromisos inclosos en el Codi Ètic del Turisme Valencià, així com la seua contribució al turisme sostenible i inclusiu, amb fonament en el principi d’hospitalitat.

Aquesta línia d’ajudes busca compensar l’esforç financer, motivat per l’activitat turística, tant en la prestació de serveis com en inversió en infraestructures.

Així la declaració com a Municipi Turístic d’Excel·lència, aconseguida el passat gener, comença a donar els seus fruits ja que, en aquest cas, es tracta d’un augment considerable de subvenció.

Kino Calafat, el màxim responsable municipal de Turisme en funcions ha declarat que s’acomiada del càrrec amb la satisfacció del treball ben fet. Posant-se a la disposició del proper responsable d’aquesta regidoria perquè tots els projectes ja estan en marxa. Així la passarel·la dunar, finançat amb més de dos milions d’euros de fons europeus, Next Generations, arriben a bon terme.

Oliva rep més de 250.000 euros del Fons de Cooperació Municipal

Comarcal.TV

Oliva rep més de 250.000 euros del Fons de Cooperació Municipal

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés