Ontinyent acollirà ”Arrel d’Arrels” a 500 persones vinculades al folklore

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Ontinyent ha estat la ciutat escollida com a seu de l’acte central de les trobades “D’Arrel” de folklore valencià que organitza l’àrea de Cultura de la Diputació; un “Arrel d’Arrels” que tindrà lloc el 30 de juliol. El primer lloc, la ciutat es sumarà als actes del 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia Valencià .  A la presentació, l’alcalde, Jorge Rodríguez, posava en valor el treball conjunt a la seua etapa com pa president de la Diputació. Tot açó, amb Xavier Rius com a diputat de Cultura i l’ara consellera Rosa Pérez com a delegada de Teatres.

En “Arrel d’Arrels” “30 de juliol d’Ontinyent es podrà gaudir d’una cercavila que comptarà amb la presència de més de 500 persones vinculades al folklore valencià i tot un seguit de manifestacions de cultura popular valenciana com grups de música antiga, grups de danses, Gegants i Cabets, Colles de Dolçaina i Tabal, Societats Musicals o Moros i Cristians.

La cercavila replegarà els músics i les persones que estaran actuant en diferents punts de la ciutat. La jornada comptarà amb les actuacions musicals de Trocamba Matanusca i el grup Blaumut. A més, les trobades d’Arrel  recorreran altres comarques valencianes.

En conclusió, s’alçarà el teló aquest mateix diumenge, 29 de maig, a les 19 hores, al Teatre Principal de València amb l’espectacle D’ahir a hui.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés