Ontinyent acollirà ”Arrel d’Arrels” a 500 persones vinculades al folklore

Reprodueix vídeo

Ontinyent ha estat la ciutat escollida com a seu de l’acte central de les trobades “D’Arrel” de folklore valencià que organitza l’àrea de Cultura de la Diputació; un “Arrel d’Arrels” que tindrà lloc el 30 de juliol. El primer lloc, la ciutat es sumarà als actes del 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia Valencià .  A la presentació, l’alcalde, Jorge Rodríguez, posava en valor el treball conjunt a la seua etapa com pa president de la Diputació. Tot açó, amb Xavier Rius com a diputat de Cultura i l’ara consellera Rosa Pérez com a delegada de Teatres.

En “Arrel d’Arrels” “30 de juliol d’Ontinyent es podrà gaudir d’una cercavila que comptarà amb la presència de més de 500 persones vinculades al folklore valencià i tot un seguit de manifestacions de cultura popular valenciana com grups de música antiga, grups de danses, Gegants i Cabets, Colles de Dolçaina i Tabal, Societats Musicals o Moros i Cristians.

La cercavila replegarà els músics i les persones que estaran actuant en diferents punts de la ciutat. La jornada comptarà amb les actuacions musicals de Trocamba Matanusca i el grup Blaumut. A més, les trobades d’Arrel  recorreran altres comarques valencianes.

En conclusió, s’alçarà el teló aquest mateix diumenge, 29 de maig, a les 19 hores, al Teatre Principal de València amb l’espectacle D’ahir a hui.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés