Ontinyent acull dissabte la fase final del Campionat de Clubs U17 3×3 de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana

Reprodueix vídeo

Fase final U17 3×3 bàsquet a Ontinyent

La ciutat d’Ontinyent acull aquest dissabte 25 de maig la fase final del Campionat de Clubs U17 3×3 de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. Es disputarà durant tot el matí al pavelló del poliesportiu municipal i es suma a altres cites esportives destacades que tindran lloc al cap de setmana.

Així, la competició compta amb 8 equips finalistes. Entre ells l’ontinyentí Construcciones Francés, que es creuaran per decidir els dos que tindran opció a participar al Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat. Que es disputarà en Puerto Humbria, Huelva.

I, com diem, l’equip Construcciones Francés serà l’encarregat de representar al club i a la ciutat d’Ontinyent amb els jugadors Asier Cambra, Hèctor Cerdà, Stefano Impellizze i Jade Lara.

Els partits previs es disputaran des de les 10 del matí. A les 12:20 es jugaran les semifinals; a les 12:40 els partits de tercer lloc i a les 13 hores les finals.

Però no només de bàsquet es gaudirà aquest cap de setmana. L’atletisme i el futbol també tindran el seu lloc d’honor.

Un playoff d’ascens de la lliga de 3ª divisió que l’Ontinyent 1931 es juga amb l’Atzeneta.

Fase final U17 3×3 bàsquet a Ontinyent

Comarcal.TV

Fase final U17 3x3 bàsquet a Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés