Ontinyent adjudica la construcció de 104 nous columbaris al cementeri municipal

Reprodueix vídeo

104 nous columbaris al cementeri d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat a l’empresa Andrés García Construcciones y Reformas, SL les obres de construcció de 104 columbaris en el pati 3 del Cementeri Municipal de la ciutat. Per un import de 23.416,96 euros, iva inclòs, amb un termini d’execució de 2 mesos des de l’inici de l’actuació. Una intervenció que dona resposta a l’augment de la demanda derivada per l’increment de les incineracions.

Dins d’estes actuacions cal destacar que també s’ha aprovat un projecte tècnic d’enllumenat per a millorar les condicions de la zona de carretera de pujada al cementeri. Ací amb un pressupost d’execució per contracta de 48.069,55 euros (IVA inclòs). Ja a més llarg termini, està prevista una important ampliació de la superfície del cementeri, després de l’adquisició de 30.000 m2 de superfície adjacent. A més de l’adjudicació d’un projecte bàsic global i el projecte d’execució d’una 1ª fase d’esta ampliació. Tot per tal de comptar amb espai per cobrir la demanda de nínxols i columbaris durant moltes dècades.

Mentre es porten a terme les obres s’ha habilitat un sistema per a depositar en nínxols, de forma temporal, les cendres de les persones que hagen faltat recentment i vagen a ser soterrades al Cementeri. En aquests casos, en el moment de depositar les restes al nínxol ja s’adjudica el columbari de nova construcció on seran ubicades de forma definitiva.

104 nous columbaris al cementeri d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés