Ontinyent afronta un nou episodi de pluja intensa amb la revisió dels sistemes de drenatge d’aigua en els punts on es podrien ocasionar talls del trànsit eliminant-se els principals problemes que es van tenir en 2019

Reprodueix vídeo

Ontinyent està preparada per a les pluges d’aquet cap de setmana

Ontinyent afronta aquest cap de setmana l’anunciat episodi de pluja intensa amb els deures fets. Actuacions com l’enderroc de les cases de Cantereria, les obres antiinundacions a Benarrai o el nou col·lector general d’aigües adjacent al riu Clariano permeten a la ciutat afrontar les precipitacions de manera molt diferent a la DANA de 2019.

Les obres per millorar la resposta a les fortes pluges ja van respondre satisfactòriament en l’episodi del passat mes de maig. Quan es van acumular més de 130 litres per m2. A la zona de Cantereria, en enderrocar les cases, s’ha eliminat els riscos per a les persones; A Benarrai, la zona de laminació evita les inundacions que històricament patia el veïnat, i el nou col·lector general d’aigües està preparat per resistir estos episodis. Així que Ontinyent, afronta l’anunci de fortes pluges amb els deures fets.

Amb tot, el departament de Serveis Municipals està treballant per prevenir i atendre possibles problemes derivats d’un fort episodi de pluja en altres punts. Així, s’ha procedit a revistar els sistemes de drenatge d’aigua i neteja dels embornals, i s’han disposat tanques per tallar al trànsit passos inundables que habitualment es veuen afectats per l’aigua, a zones com el Camí Vell de Xàtiva o la carretera del Carril. De la mateixa manera, s’ha previst que en cas de requerir-se hi haurà a punt màquines retroexcavadores si fora necessari.

Ontinyent està preparada per a les pluges d’aquet cap de setmana

Comarcal.TV

Ontinyent està preparada per a les plutges d'aquet cap de setmana

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés