Ontinyent amplia els horaris de visites matinals i de dissabtes al Museu MAOVA

Reprodueix vídeo

Ontinyent amplia els horaris del MAOVA

Des d’aquest mes de setembre el Museu Arqueològic d’Ontinyent i La Vall d’Albaida (MAOVA) ampliarà notablement el seu horari de visites. El museu, que venia obrint dimarts i dijous de 11:00 a 13:30 i de 18:00 a 21:00, dimecres i divendres de 18:00 a 21:00 i dissabtes alterns de 18:00 a 21:00 hores, passarà ara a obrir de dimarts a dissabtes de 10:00 a 14:00 hores, de dimarts a divendres de 17:00 a 20:00 hores i dissabtes de 18:00 a 21:00 hores.

Des de l’àrea de Museus i Cultura és destacava l’interès d’ampliar les hores de visita al MAOVA. Un museu cèntric i estratègicament situat justament davall del campanar de Santa María. Que a més de l’exposició permanent vinculada al patrimoni arqueològic comarcal, també acull en la primera planta nombroses exposicions temporals. Com va estar per exemple la del centenari del Laboratori d’Arqueologia de la Universitat de València.

A la seua exposició permanent, el MAOVA mostra gran quantitat d’objectes, sobretot ceràmics i lítics, amb un ampli marc cronològic que abasta des de finals del Paleolític fins a l’època moderna. La majoria dels fons procedeixen d’excavacions arqueològiques realitzades a la Vall d’Albaida.

Ontinyent amplia els horaris del MAOVA

Comarcal.TV

Ontinyent amplia els horaris del MAOVA

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés