Ontinyent avança en les obres de condicionament per a reobrir l’Alberg Perú amb gestió municipal

Reprodueix vídeo

Reobrir l’Alberg Perú d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent està avançant en les obres de condicionament de l’Alberg Perú per poder reobrir-lo amb gestió municipal.

A hores d’ara s’està reparant desperfectes en l’edificació i instal·lacions tècniques per valor de més de 40.000 euros i alhora es treballa en una segona memòria valorada per dotar l’espai de nou equipament.

Una vegada resolt el contracte amb l’empresa, els tècnics municipals van detectar desperfectes ocasionats en gran part per filtracions d’aigua a la coberta que van afectar a les tres plantes i principalment als elements de fusteria.

A tal efecte s’està executant una memòria valorada en 35.000 euros que es va haver d’ampliar en 8.000 euros més, degut a l’increment de costos dels materials. Amb tot es posarà en marxa aquest espai que tindrà un màxim de 30 places i una dotzena d’habitacions adaptades per convertir-lo en punt d’atracció a un turisme sostenible, responsable i tranquil.

L’obra que està executant-se inclou intervencions en la coberta, canalons i baixants; revestiments interiors; fusteria interior i exterior; sostres d’escaiola; enrajolats; posada a punt de l’enllumenat, calefacció, fontaneria i protecció contra incendis; així com millores en l’entorn de la piscina que inclou, entre altres, la instal·lació de dues dutxes.

Reobrir l’Alberg Perú d’Ontinyent

Reobrir l'Alberg Perú d'Ontinyent

Comarcal TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés