Ontinyent, Bocairent i l’Olleria destaquen l’interès de donar continuïtat al Fòrum Empresa Activa després de l’èxit de la II edició

Reprodueix vídeo

Ontinyent, Bocairent i l’Olleria Fòrum Empresa Activa

Els alcaldes d’Ontinyent; Bocairent i l’Olleria i el president de COEVAL, han destacat l’interès de donar continuïtat al Fòrum Empresa Activa, després de l’èxit de la II edició posada en marxa per aquestes entitats el passat 29 de març a la Sala Gomis d’Ontinyent.

És una de les principals conclusions del balanç de la iniciativa, que es feia aquest dijous a la Casa Santonja de l’Olleria, i en la qual es repassava la marxa d’aquest Fòrum, sorgit del Projecte de Transformació Empresarial (PTE) posat en marxa en 2020 per aquestes entitats per a millorar la competitivitat de les empreses d’aquests municipis.

Un projecte que ha servit per a posar en marxa ajudes comunes i dues edicions del Fòrum empresarial. En aquesta segona edició va incloure ponències, una taula redona i una conferència de l’empresari, economista i formador Emilio Duró.

President de Coeval, Javier Cabedo va remarcar el paper del Fòrum com a aparador de les innovadores propostes de moltes pimes de la Vall d’Albaida.

Una iniciativa que, per tant, té vistes de continuar per reforçar els llaços entre aquests tres municipis industrials.

Comarcal.TV

Ontinyent, Bocairent i l’Olleria Fòrum Empresa Activa

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés