Ontinyent cobreix el 100% de places a les seues titulacions universitàries i acumula 3.300 estudiants en llista d’espera

Reprodueix vídeo

Places cobertes al Campus d’Ontinyent

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions per al curs 2023/2024. Són Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre/a d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, havent a hores d’ara 3297 estudiants en llista d’espera.

La titulació amb major demanda és Infermeria, 2312 persones. Segueix Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb 510. En tercer lloc Mestre/a d’Educació Infantil amb 376 i Administració i Direcció d’Empreses amb 99. D’aquesta manera, la demanda global a les quatre titulacions és 14 voltes superior a l’oferta de nous alumnes per al proper curs.

En concret de 235 places (70 d’Administració i Direcció d’Empreses; 65 d’Infermeria; 50 de Mestre d’Educació Infantil i 50 de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport).

A la demanda global de les quatre titulacions destaca també l’elevada nota de tall per a l’accés a una plaça en Infermeria, amb un 12,13 sobre 14. Segueix el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport on es requereix un 10,35. Per al grau d’Educació Infantil un 8,87; i per a ADE un 6,41.

Tanmateix cal recordar que Ontinyent també compta amb un Màster Oficial en Psicologia Sanitaria, que va tenir el període de matrícula el passat mes d’abril, cobrint també ràpidament l’oferta de 40 places per al mateix.

Per a l’Ajuntament d’Ontinyent aquests resultats “mostren com d’encertada va ser l’aposta per oferir estes titulacions a la ciutat, que tornarà a ser pol d’atracció com a Ciutat Educativa per a estudiantat de tota Espanya.

Com a novetat tenim  el programa “La Nau Gran que fins al 28 de juliol té obert la matrícula. Està adreçat a persones de 50 anys o més i que compta amb dos itineraris formatius: un bàsic i altre avançat, amb una duració de tres anys acadèmics.

Per altra banda, cal assenyalar el treball conjunt entre la Fundació Universitària. Presidida pel l’alcalde Jorge Rodríguez, Caixa Ontinyent i la Universitat de València per ampliar l’oferta formativa de curta durada; implantar activitats del Centre d’Idiomes universitari, i impulsar la participació de la UV en el nou centre de Formació i Recerca del Museu del Tèxtil.

Ontinyent és un referent universitari en les Comarques Centrals.

Places cobertes al Campus d’Ontinyent

Comarcal.TV

Places cobertes al Campus d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés