Ontinyent comptarà amb un quart bus urbà i una tercera línia de transport públic gratuït

Reprodueix vídeo

Ontinyent comptarà amb un quart bus urbà i una tercera línia

Ontinyent ampliarà l’aposta per la mobilitat sostenible amb un quart bus urbà i una tercera línia de transport públic gratuït. Al voltant de 200.000 euros costarà l’adquisició del nou bus que comptarà amb unes 40 places i que permetrà posar en marxa una tercera línia per arribar a les empreses i supermercats dels polígons i també al nou hospital, al qual fins aleshores es pot accedir a través d’un modificació en la línia 2. I és que les xifres avalen aquesta nova ampliació ja que de les 30.000 persones usuàries anuals quan es pagava bitllet per pujar al bus s’ha passat a més de 175.00 en 2023 amb el servei gratuït.

Un anunci que ha tingut lloc en la visita realitzada a l’activitat d’educació viària que l’Ajuntament imparteix amb la col·laboració de l’empresa Lurbel i l’Ajuntament d’Elx.

En Lurbel és on s’ha instal·lat aquest circuit que simula la via pública per a desenvolupar les habilitats necessàries per al seu bon maneig. Una activitat que està tenint una excel·lent acollida el que fa pensar en noves edicions.

Activitat que, a més, potencia hàbits de vida activa, saludable i esportiva al temps que favoreix l’ús dels carrils bici d’Ontinyent.

Finalment iniciatives totes per a crear conductors i vianants responsables.

Ontinyent comptarà amb un quart bus urbà i una tercera línia

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés