Es busquen voluntaris per a “Ontinyent contra el foc”

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

En l’Ajuntament d’Ontinyent es busquen voluntaris i inciarà en breu una nova edició del programa de voluntariat forestal “Ontinyent contra el foc”. Ha obert el termini per adherir-se a la iniciativa que estarà en marxa del 13 de juny al 18 de setembre.

Es busquen voluntaris i el programa recupera enguany el funcionament habitual “pre-covid. Els voluntaris i voluntàries comptaran amb les facilitats i incentius habituals, com ara la cessió d’un vehicle tot terreny; dietes per als qui superen una quantitat d’hores de vigilància; cessió de telèfons mòbils, emissores de ràdio, prismàtics i equipament; o l’obsequi de samarretes amb el logotip de la campanya. Participar, a més, comporta una assegurança d’accidents que cobreix l’Ajuntament, i no es requereix més temps que el que cada persona puga oferir.

Les persones interessades poden inscriure’s en el programa “Ontinyent contra el foc” a través de la web municipal www.ontinyent.es a l’apartat Ajuntament-Àrees-Medi Ambient, on es troba el full d’inscripció a emplenar i enviar a ontinyentcontraelfoc@hotmail.com

Finalment, des de l’Ajuntament s’ha recordat a la ciutadania que des d’aquest dimecres 1 de juny i fins el 16 d’octubre, està prohibit cremar al terme d’Ontinyent, tal com estableix el calendari del Pla Local de Cremes  accessible també a l’apartat Arees-Medi Ambient de la web municipal.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés