Es busquen voluntaris per a “Ontinyent contra el foc”

Reprodueix vídeo

En l’Ajuntament d’Ontinyent es busquen voluntaris i inciarà en breu una nova edició del programa de voluntariat forestal “Ontinyent contra el foc”. Ha obert el termini per adherir-se a la iniciativa que estarà en marxa del 13 de juny al 18 de setembre.

Es busquen voluntaris i el programa recupera enguany el funcionament habitual “pre-covid. Els voluntaris i voluntàries comptaran amb les facilitats i incentius habituals, com ara la cessió d’un vehicle tot terreny; dietes per als qui superen una quantitat d’hores de vigilància; cessió de telèfons mòbils, emissores de ràdio, prismàtics i equipament; o l’obsequi de samarretes amb el logotip de la campanya. Participar, a més, comporta una assegurança d’accidents que cobreix l’Ajuntament, i no es requereix més temps que el que cada persona puga oferir.

Les persones interessades poden inscriure’s en el programa “Ontinyent contra el foc” a través de la web municipal www.ontinyent.es a l’apartat Ajuntament-Àrees-Medi Ambient, on es troba el full d’inscripció a emplenar i enviar a ontinyentcontraelfoc@hotmail.com

Finalment, des de l’Ajuntament s’ha recordat a la ciutadania que des d’aquest dimecres 1 de juny i fins el 16 d’octubre, està prohibit cremar al terme d’Ontinyent, tal com estableix el calendari del Pla Local de Cremes  accessible també a l’apartat Arees-Medi Ambient de la web municipal.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés