Ontinyent es manifesta contra el tancament de la planta de medicina interna

Reprodueix vídeo

Ontinyent contra el tancament medicina interna

Milers de persones han protestat aquest dimarts a Ontinyent contra el tancament de la planta de medicina interna de l’Hospital General de la ciutat, anunciat per la Conselleria de Sanitat des d’aquest divendres 1 de juliol i durant tot l’estiu.

La manifestació, encapçalada per una gran pancarta de 5 metres de llarg amb el text “No a les retallades en sanitat a Ontinyent i comarca”, s’iniciava a les vuit de la vesprada a una plaça de la Concepció plena de gom a gom, per a posteriorment recorre els carrers Gomis i Maians fins arribar a la plaça Major, front a l’edifici consistorial on es procedia a la lectura del manifest.

L’alcalde, Jorge Rodríguez, es mostrava molt orgullós de la resposta ciutadana.

Com ha explicat l’alcalde, el manifest recordava el tancament del servei de diàlisi, la pèrdua del servei de dermatologia i el desmantellament de l’atenció primària.

Aquest tancament que reconvertirà la planta en una unitat d’hospitalització per atendre als pacients que necessiten atenció integral no quirúrgica.

Els pacients que precisen una assistència més prolongada seran atesos a l’hospital de Xàtiva, el que suposarà molts desplaçaments.

Els manifestants han llançat diversos crits en defensa de la sanitat pública i contra el reforçament de professionals sanitaris.

Una concentració convocada en l’última reunió del Consell Veïnal i el Consell d’Inclusió.

Comarcal.TV

Ontinyent contra el tancament medicina interna

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés