Ontinyent convoca les II jornades de Formworking

Reprodueix vídeo

Ontinyent convoca les II jornades de Formworking

Després de la bona acollida a la primera edició en 2022, L’Ajuntament d’Ontinyent ha convocat les II Jornades del programa Formworking, de formació d’autònoms i empresaris en habilitats directives, que tindran lloc al mes de maig a la Sala Gomis, amb places limitades. L’activitat comptarà novament amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, i la participació de ponents de l’escola d’empresaris EDEM.

Així, els dies 2 i 9 de maig, de 9 a 11:00 i d’11:30 a 13:30 es comptarà amb una sèrie de conferències orientades al desenvolupament d’habilitats clau en la gestió i direcció de l’empresa. El 2 de maig intervindrà en primer lloc Emilio Llopis, Doctor en Màrketing, qui parlarà sobre Digitalització per a Pymes. A aquesta jornada també assistirà el sociòleg Eduardo Rosser, Consultor en diferents escoles de negoci internacionals, qui parlarà al voltant de tècniques de negociació.

En la jornada del 9 de maig participarà la blogger i consultora Reme Egea, creadora del projecte “Con los pies en el Aula”, qui abordarà el tema del lideratge; i finalment intervindrà Eva Chornet, diplomada en Ciències Empresarials amb ampla experiència en llocs de responsabilitat en xicotetes i mitjanes empreses, qui dedicarà la seua intervenció a parlar de finances.

En ser una formació personalitzada, es compta amb un límit de 60 participants, per ordre d’inscripció. El cost total per assistir serà de 150 euros, havent de formalitzar-se la inscripció al web formworking.es.

En definitiva aquesta és una acció més dins de l’estratègia del Govern d’Ontinyent. De formar i retindré el talent local i fer les empreses, comerços i serveis més competitius

Ontinyent convoca les II jornades de Formworking

Coamarcal.TV

Ontinyent convoca les II jornades de Formworking

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés