Ontinyent dota d’un nou atractiu a la seua Fira de Novembre amb el I Concurs de Coca de Fira per a professionals i amateurs

Reprodueix vídeo

Ontinyent celebrarà el I Concurs Coca de Fira

Enguany, la Fira de Novembre d’Ontinyent estrena un nou atractiu: el I Concurs de Coca de Fira que inclourà premis per valor de 1500 euros. A més de degustacions gratuïtes i la projecció d’un vídeo amb col·loqui. Per aquesta última cita es comptarà amb la participació de Santi Prieto, xef dels restaurants La Cuina i Sents amb estrella Michelin i Sol Repsol i sa mare, la youtuber Carmina Gramage, del canal “La Cuina de Carmina”. A més, ambdós formaran part del jurat.

Així, el concurs es desenvoluparà el dilluns de fira, 20 de novembre, festiu local, des de les 12 del migdia al pàrquing de la Sala Gomis. A més, la participació podrà ser a títol individual o bé en representació d’una associació o grup d’entre dues i quatre persones en qualsevol de les dues modalitats: professional i amateur.

Les coques es presentaran ja cuinades i cadascuna haurà de permetre almenys 10 degustacions.

Tanmateix, els guanyadors s’anunciaran el mateix dia havent premis per valor de 1500 euros. En modalitat professional hi haurà un únic guardó de 500 euros; trofeu i un xec consum de 200 euros. En amateurs s’atorgaran tres premis.

Quant al col·loqui anirà precedit d’un vídeo sobre l’elaboració de la coca de fira tradicional.

La inscripció, a través del web municipal www.ontinyent.es, s’ha obert hui 3 de novembre i s’estén fins al dia 13.

Ontinyent celebrarà el I Concurs Coca de Fira

Comarcal.TV

Ontinyent celebrarà el I Concurs Coca de Fira

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés