Ontinyent amb art urbà de 5 murals d’artistes internacionals

Reprodueix vídeo

Ontinyent es convertirà en capital de l’art urbà amb 5 murals d’artistes internacionals

L’elaboració de 5 grans murals per part d’artistes de prestigi internacional convertirà a Ontinyent la propera setmana en capital de l’art urbà amb “MurArt”, activitat que s’inclou dins del I Festival de Primavera posat en marxa per l’Ajuntament.

Des del proper dilluns 23 de maig, Dins del Festival de Primavera, els cinc artistes internacionals realitzaran murals en diferents façanes de la ciutat d’Ontinyent. Tenen una alçada d’entre 15 i 20 metres com són Avinguda Vicente Gironés 1 i 3, al barri Sant Rafel, carrer Manuel Taverner 3 i carrer José Simó Marín, 12, al barri de Sant Josep i carrer Maians 67 al barri de Poble Nou.

Els artistes urbans que visitaran Ontinyent són Lidia Cao, d’A Coruña, especialitzada en el tractament de figures i rostres ; seguim amb el francès Mantra.

Pel que fa a Sebas Velasco…

Marina Capdevila, de Falset, Catalunya amb colors vius. Gasta l’exageració i la ironia narra en les seues obres el desig d’arribar a la vellesa i finalment està l’ontinyentí Dulk.

Paral·lelament a la pintura dels murals, s’han previst xerrades a la Biblioteca de Sant Josep. Tot açò amb la presència dels artistes i del professor de la Universitat Politècnica de València especialista en Art Urbà, Juan Canales. A més i de manera prèvia a l’acte inaugural del mural s’ha programat un ruta artística-cultural el dissabte 28 de maig a les 10 hores.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés