Ontinyent es prepara per a un cap de setmana medieval amb mig centenar d’estands i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer

Reprodueix vídeo

Arriba per fi Ontinyent Medieval

Ontinyent Medieval” el conjunt d’activitats organitzades per l’Ajuntament al centre històric coincidint amb el cap de setmana del “Mig Any Fester” dels Moros i Cristians, ha iniciat el muntatge de l’edició que es va ajornar el passat mes de febrer, i que tindrà lloc aquest cap de setmana. L’empresa La Fragua de Vulcano ha començat per la Plaça Major un muntatge que també inclourà espais al parking del Regall i la Plaça de Baix. On es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer.

Entre les actuacions previstes es troben espectacles circenses i de foc, espectacles itinerants amb donyets, personatges fantàstics del Medievo.

Així mateix, durant el mercat també hi haurà exposició d’una càmera de tortura, un racó infantil amb jocs, atraccions manuals i exposició de curiositats de la història. Aquesta programació es completarà amb productes artesans arribats de tota Espanya. Com ara  formatges, cervesses artesanes, embotits, dolços, bijuteria en diversos materials, així com tallers d’oficis com ferro i aspart, o un “soc àrab”. També es comptarà amb la participació del Club de Tir amb Arc, que farà activitats de tir al carrer del Regall. Igualment, hi haurà novament un concurs fotogràfic a Instagram amb un premi de 100 euros, les bases del qual estaran al compte de @lafraguadevulca.

L’ Ontinyent Medieval obrirà les portes divendres dia 5 a les 18:00 hores. Havent un acte d’obertura que s’iniciarà amb una cercavila amb el grup de xirimiters i tabaleters El Regall i el Grup de Danses d’Ontinyent a les 19:30 hores. També un pregó inaugural a les 20:00h. A càrrec de la festera de la comparsa Estudiantes Estefania Conejero, des del balcó de l’edifici de la Societat de Festers.

Arriba per fi Ontinyent Medieval

Comarcal.TV

Arriba per fi Ontinyent Medieval

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés