Ontinyent es suma com a nou espai a la segona edició del Festival Nómade Alcusses-Alforins

Reprodueix vídeo

Concert de l’artista Esther

El festival Nómade, que es celebra durant els dies 15,16 i 17 de setembre, en la zona vinícola Els Alforins, a l’interior de València, ha presentat el cartell complet de la seua segona edició en el museu tèxtil d’Ontinyent. La població s’uneix a la cita al costat de les localitats de Moixent, Fontanars dels Alforins i La Font de la Figuera.

A l’acte han acudit Natalia Enguix, vicepresidenta de la Diputació de València i primera tinent d’alcalde d’Ontinyent, Mª José Alhambra, Regidora de Turisme d’Ontinyent, Sayo Gandia, Regidora de Sostenibilitat del mateix municipi i Carlos Montilla, director de Nómade i de la marca Festivals Per a un Territori.

Un festival que suposa una eina per a potenciar els atractius d’Ontinyent oferint una experiència completament diferent.

L’escenari es situarà al parc de Benarrai rebent a l’artista valenciana Esther. Serà un concert d’entrada lliure que tindrà lloc el diumenge 17 de setembre. El mateix dia a les 11.30 hores, es podrà realitzar una visita al museu tèxtil de la Comunitat Valenciana. Servirà per a descobrir el patrimoni industrial de la zona. Les reserves es poden realitzar en la web del festival.

Nómade Alcusses-Alforins compta amb el suport institucional de Mediterranew Musix –Turisme Comunitat Valenciana i de la Conselleria d’Educació Cultura i Esport (Sempre Teua).

De la mateixa manera, és important el recolazament de la Diputació de València (València Turisme).

Cal destacar també amb el recolzament dels municipis amfitrions de Moixent, La Font de la Figuera i Ontinyent.

Tantmateix, torna a comptar amb el suport de Cerveses Alhambra com a principal patrocinador en la seua aposta per la música i pel descobriment d’experiències autèntiques per a gaudir sense pressa i amb els cinc sentits.

En aquesta edició tornen a col·laborar Cellers Arráez, Cooperativa de Sant Pere de Moixent i Petroni.

Més informació i entrades disponibles en: www.festivalnomade.com

Concert de l’artista EstherConcert de l'artista Esther

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés